Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Geen seconde twijfel bij Jos Verstappen: "Daarom verdient Max deze deal"

Volgens Jos Verstappen is de nieuwe deal van zijn zoon Max niet meer dan verdiend. Tegelijkertijd is hij zeer gecharmeerd van de Oostenrijkse renstal.

Jos Verstappen Max
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

2028. Dat is het magische getal dat meerdere malen voorbij zal komen in het contract dat Max Verstappen recent tekende bij Red Bull. Vader Jos Verstappen is blijft met de verlengde samenwerking. Volgens hem passen de twee partijen perfect bij elkaar.

"Het voelt gewoon goed tussen beide partijen. We zitten al sinds 2016 bij het team en die relatie creëer je niet zomaar ergens anders. Afgelopen jaar is de band alleen maar hechter geworden, na het duel met Mercedes. Iedereen binnen het team heeft gevochten als een leeuw. Het was onze intentie en die van Red Bull om nog lang met elkaar door te gaan", vertelt hij aan De Telegraaf.

Verstappen grote factor in F1

Volgens vader Jos is het helemaal logisch dat Max Verstappen een grote nieuwe deal heeft kunnen sluiten. Hij is namelijk van grote waarde voor Red Bull, maar ook de Formule 1. De sport heeft hij de laatste jaren naar nieuwe hoogtes gestuwd.

"En dat Max door het team goed wordt gewaardeerd, vind ik meer dan terecht. Je ziet wat voor topdeals Red Bull zelf heeft binnengehaald deze winter en ook de Formule 1 zelf zit in de lift. Ik zeg niet dat het alleen door Max komt, maar hij speelt zeker een grote rol. Max verdient het ook. Hij is momenteel de allerbeste coureur die er rondrijdt."

"Het mooie van hem vind ik dat hij zichzelf blijft. Hij gedraagt zich niet anders dan vijf jaar geleden. Max is een uithangbord geworden voor de Formule 1. Hij is wie hij is. Dat kan je leuk vinden, of juist niet. Dat mag iedereen zelf beslissen."

Ook interessant:

Video: Verstappen: "Daarom wil ik nog heel lang bij Red Bull blijven"

Max Verstappen tekende een megacontract, iets wat nog nooit eerder vertoond is in de Formule 1. Zijn reactie zie je hieronder in de video.

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Al het nieuws over de contractverlenging van Verstappen RN365 Nieuwsdossier

11 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023