Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Grosjean denkt niet na over toekomst: "Ik heb geen glazen bol"

Romain Grosjean maakt zich niet druk over zijn overeenkomst met Haas F1. Ondanks tegenvallende prestaties is hij er zeker van dat hij ook in 2020 in de Formule 1 aanwezig zal zijn.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Het seizoen van Haas F1 valt vooralsnog vies tegen. In het vierde seizoen van de Amerikaanse renstal in de Formule 1 verloopt vrijwel niets vlekkeloos. Het chassis werkt niet naar behoren, de Pirelli-banden willen maar niet op temperatuur komen, hoofdsponsor Rich Energy trapte stennis en tot slot zijn coureurs Kevin Magnussen en Romain Grosjean elkaar meerdere keren op de baan in de haren gevolgen.

Vooral de laatstgenoemde Haas-coureur moet naar verluidt vrezen voor zijn stoeltje bij het Amerikaans team. Grosjean was al vanaf de eerste race van het team als coureur aanwezig, maar al anderhalf seizoen lang wordt er inmiddels aan zijn stoelpoten gezaagd. Zelf zegt hij zich absoluut niet druk te maken over zijn toekomst in de Formule 1.

"Ik heb geen magische glazen bol waarmee ik in de toekomst kan kijken, maar op het moment maak ik me absoluut niet druk", zo laat hij tegenover onder ander RacingNews365 weten. "Of het mijn doel is om in 2020 bij Haas F1 te blijven? Ja, dat is een reële optie, maar ik wil in ieder geval in de Formule 1 aanwezig blijven."

"Al die geruchten om mijn persoon doen me helemaal niks. Het is simpelweg slechte journalistiek en de media hebben geen idee waar ze het over hebben", aldus de gepikeerde Fransman, wiens huidige contract aan het einde van het seizoen afloopt bij Haas.

8 reacties

    Podcast Mercedes voelt de druk van Verstappen en Red Bull