Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Hakkinen: "Hamilton en Mercedes blijven de Formule 1 domineren"

In de ogen van tweevoudig wereldkampioen Mika Hakkinen zal zijn oude rivaal Michael Schumacher niet veel langer de enige zijn met zeven Formule 1-wereldtitels achter zijn naam. Dankzij het geweldige momentum van Lewis Hamilton en Mercedes kan de Brit mogelijk dit jaar nog op gelijke hoogte komen met de 'Rekordmeister'.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Voormalig Formule 1-coureur Mika Hakkinen heeft niets dan lof voor Mercedes en Lewis Hamilton. De tweevoudig wereldkampioen is van mening dat de ijzersterke combinatie bij de Laureus' Awards in de prijzen moet vallen. De Fin spreekt dan ook zijn steun uit voor de inmiddels zesvoudig wereldkampioen uit Groot-Brittannië.

"Hamilton en Mercedes blijven de Formule 1 domineren, ik vind dat ze hun nominaties verdienen om de excellente prestaties die ze hebben laten zien. Hoe de sport ook verandert, de combinatie van Hamilton en Mercedes past zich moeiteloos aan en blijft winnen", aldus Hakkinen.

De Finse coureur kan zich voorstellen dat Hamilton en Mercedes op dit tempo wel eens de grootste Formule 1-coureur aller tijden kunnen passeren. "De grote vraag waar iedereen het antwoord op wil weten is of Lewis (Hamilton, red.) komend jaar de zeven wereldtitels van Michael Schumacher kan evenaren. Op dit moment moet je zeggen dat die kans aannemelijk is, het zal interessant worden om te zien hoe het uitpakt."

2 reacties

    Breaking Lovende Verstappen: "We hebben de Honda-motor nog niet maximaal belast"