Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Hamilton maakt einde aan ophef over zijn gezondheid

De laatste dagen was er het nodige te doen over de vraag of Lewis Hamilton besmet zou zijn met het coronavirus. De Formule 1-kampioen geeft zelf het antwoord op de vraag.

Hamilton portret 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes AMG

In de dagen voorafgaand aan de Grand Prix van Australië ontmoette Lewis Hamilton de bekende Hollywood-acteur Idris Elba en de vrouw van de Canadese premier, Sophie Trudeau. Beiden werden laten positief getest op besmetting met het coronavirus, wat voer was voor speculatie.

Dat verhaal ging in de afgelopen dagen een eigen leven leiden, media pakten uit met het nieuws dat ook Hamilton mogelijk besmet wat. Niets lijkt echter minder waar, zo blijkt uit een statement van de man in kwestie zelf. Op social media laat hij weten zich kiplekker te voelen.

"Hey mensen, ik hoop dat jullie allemaal positief, bezig en gezond blijven. Er doen wat verhalen de rondte over mijn gezondheid, nadat ik aanwezig was op een evenement waar mensen aanwezig waren die later positief werden getest.

Ik wil laten weten dat ik me goed en gezond voel, twee keer per dag sport en ik geen symptomen vertoon, zeventien dagen nadat ik Idris en Sophie ontmoette. Ik heb contact gehad met Idris en ik ben blij om te horen dat hij zich goed voelt.

Ik heb zelf met mijn dokter gesproken over de vraag of ik me moet laten testen, maar het aantal tests is beperkt. Omdat ik geen symptomen vertoon, zijn er mensen die die tests harder nodig hebben dan ik. Ik heb mezelf daarom de voorbij week afgezonderd en afstand bewaard tot andere mensen.

Het enige wat iedereen kan blijven doen, is positief blijven, zo goed en kwaad als het gaat afstand houden van elkaar en regelmatig de handen blijven wassen. Ik wil iedereen bedanken voor de lieve berichten. Ik stuur jullie positiviteit en liefde terug. Stay safe. #TeamLH."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf