Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Lewis Hamilton

Hamilton met stomheid geslagen: "Waar haalt Ferrari dit vandaan?"

Lewis Hamilton had verwacht dat hij met Max Verstappen zou strijden in Singapore, maar Ferrari verraste vriend en vijand tijdens de kwalificatie. Charles Leclerc pakte de pole en Hamilton wist Sebastian Vettel nipt voor te blijven.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Singapore GP Pte. Ltd.

De tweede plaats biedt Lewis Hamilton nog veel kansen op een mooi resultaat tijdens de Grand Prix van Singapore, maar tevreden was de Mercedes-coureur allerminst.

"Ik dacht hier dit weekend te vechten met Red Bull. We weten dat Ferrari op andere circuits sterk is, maar niet op banen waar veel downforce nodig is. De upgrade die ze meegebracht hebben lijkt goed te werken. Ik had deze performance niet van Ferrari verwacht. Ze hebben het geweldig gedaan, maar ik sta gelukkig tussen ze in."

"Ik heb geen idee waar ze die snelheid vandaan hebben. Zelf kwam ik tempo tekort en het was moeilijk om met ze te strijden. De verschillen zijn klein en ik kijk ernaar uit om vaker met ze te vechten."

Ferrari wint al het hele jaar veel tijd op de rechte stukken, iets dat ook in Singapore het geval was. Daar waar de Italianen de gewonnen tijd voorheen weer verloren in de bochtige secties, was dat in Singapore niet het geval. Hamilton zat dan ook met de handen in het haar.

"Ik weet niet waar ze dit vandaag halen. Het hele jaar was het nog niet zo close en ik begrijp niet waar we het verliezen. Deels op de rechte stukken, maar ze matchen onze pace nu ook in de middelste en laatste sector. Dat is een erg grote stap van ze, terwijl wij al een tijd geen upgrade meer hebben gehad", sombert de Mercedes-coureur.

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Singapore 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Singapore 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Singapore.

3 reacties