Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2020

Hamilton op zijn nummer gezet: "Dat maakt me woedend"

Lewis Hamilton is een geliefd sportman, zeker in Engeland. Toch zijn er ook mensen wat minder van hem gecharmeerd, waaronder landgenoot en Formule E-coureur Oliver Rowland.

Hamilton Barcelona dag 2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Lewis Hamilton laat zich met regelmaat uit over de grote ongelijkheid in de wereld. Zo doet hij het voorkomen alsof het hem ontzettend aan het hart gaat dat talentvolle karttalenten niet boven komen drijven, omdat de rijkste families de beste karts voor hun kinderen kopen.

Formule E-coureur Oliver Rowland onderkent dat probleem ook, maar probeert daar ook wat aan te doen, in zijn ogen in tegenstelling tot jongens als Lewis Hamilton, die met enkel woorden mooie sier willen maken.

"Het maakt me woedend als invloedrijke mensen roepen hoe moeilijk de situatie is in de kartsport is, maar er vervolgens niets aan doen", aldus Rowland in The Inside Electric Podcast. Hij legt vervolgens uit dat hij zelf, ook al is hij niet zo beroemd als de grote Formule 1-mannen, wel degelijk jonge coureurs op diverse manier, waaronder financieel, bijstaat.

"Misschien kunnen mensen die in de pers klagen mijn voorbeeld volgen? Iemand als Lewis Hamilton klaagde een paar maanden geleden nog over het probleem, terwijl hij makkelijk iets voor die gasten kan betekenen. Hij hoeft ze nog niet eens te sponsoren, als hij alleen al zijn naam aan drie of vier talenten verbindt, kan hij makkelijk 100.000 aan sponsorgeld voor die jongens genereren."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje