Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Horner geniet van 'megapole' Verstappen: "Hij gaat er gewoon voor"

Max Verstappen pakte wederom de poleposition, dit maal voor de GP van Qatar. Christian Horner zag hoe zijn coureur aan een run genoeg had in Q3.

Verstappen Qatar 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Want in zijn tweede run in Q3 maakte Max Verstappen een foutje, waarna hij zijn ronde afbrak. Het maakte geen verschil, want de eerstvolgende coureur was maar liefst een halve seconde langzamer. Christian Horner, teambaas van Red Bull, genoot van zijn coureur.

"Die eerste run was een mega ronde. De eerste sector reeg hij aaneen. De eerste bocht is waar hij de meeste schade toebracht aan de concurrentie. Daarna probeerde hij wat meer terrein te winnen in zijn tweede Q3-ronde, waarna hij een fout maakte. Gelukkig was die eerste ronde, een geweldige ronde, genoeg."

Gevraagd door Sky Sports of Verstappen zijn zinnen heeft gezet op de wereldtitel, merkt Horner op dat Verstappen gewoon alles wil winnen wat lost en vast zit. "Hij kijkt niet naar de ranglijst. Max valt elke sprintrace, elke Grand prix, met dezelfde vastberadenheid aan. Hij is een racer, hij wil racen, hij wil winnen. Hij gaat ervoor", geniet hij.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Qatar 2023 RN365 Nieuwsdossier

12 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak