Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Christian Horner

Horner hint naar ongekend lange overeenkomst met Verstappen

Direct na het winnen van de wereldtitel liet Max Verstappen over de boordradio al weten nog jarenlang voor Red Bull te willen rijden. Ook Christian Horner ziet dit wel zitten en hint op een lange overeenkomst tussen de twee.

268571007 4893383637358892 6427376956773436323 n
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © FIA

"Kunnen we dit nog tien a vijftien jaar samen gaan doen?" vroeg Max Verstappen over de boordradio na het winnen van de Grand Prix van Abu Dhabi. Voor Red Bull-teambaas Christian Horner is dit in ieder geval geen probleem. Er loopt nog een contract tot en met 2023, maar er werd al meermaals gehint op een vroegere verlenging.

Het papierwerk maakt volgens Horner niet zo veel uit. "Het gaat om de relatie, dit gaat niet om contracten. Max kwam bijna als jochie bij het team en is nu opgegroeid tot een jongeman. Ik denk dat hij samen met het team is gegroeid. De onderlinge relatie van ons en het vertrouwen in elkaar is veel meer waard dan een papiertje."

Meerjarige contractverlenging voor Verstappen?

Alle partijen lijken het met elkaar eens te zijn en een nieuw meerjarig contract begint steeds meer een formaliteit te worden dan een onderhandeling. Horner wil snel gaan praten over de toekomst van de Limburger. "Ik kijk er in ieder geval heel erg naar uit om samen met Max te racen voor de vele jaren die er nog gaan komen."

Het hoogtepunt is volgens de Red Bull-teambaas overigens nog niet bereikt. "Ik geloof dat de beste jaren nog moeten komen", voorspelt Horner.

Ook interessant:

Slimme Verstappen had uitdaging van beter Mercedes nodig

Niemand pakte uiteindelijk het kampioenschap van Verstappen nog af en met alle gebeurtenissen na de laatste race van het F1-seizoen is er genoeg om over na te praten! Dit doen autocoureur Tom Coronel, F1-expert Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk dan ook in de nieuwste RacingNews365 Formule 1-podcast!

19 reacties

Viaplay
x
Interview Schumacher leert van Verstappen: "Geweldige ervaring om tegen hem te racen"