Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Italiaanse media knijpen 'm ondanks 'rode muur' vóór Verstappen: "Opgepast, die Red Bull is snel!"

De eerste startrij voor de Formule 1 Grand Prix van Miami kleurt rood en dat vinden de Italiaanse media prachtig! Desondanks zijn ze nergens helemaal gerust op.

Verstappen Ferrari
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Ja, de Italiaanse media zijn lyrisch over het optreden van Ferrari in Miami. Met een één-twee in de kwalificatie is dat misschien ook niet onterecht: "Een rode eerste startrij. Mooier wordt een kwalificatie niet", schrijft La Gazzetta dello Sport. "Ferrari brengt spektakel in Miami met een prachtige dubbel", kopt de Corriere dello Sport.

Beide publicaties echter plaatsen daar een kanttekening bij. 'De echte voorstelling is vandaag pas' en 'de opera moet op zondag nog voltooid worden', schrijven ze respectievelijk. Laatstgenoemde krant wil al helemaal niet buiten Max Verstappen rekenen. Niet vanaf die derde startplaats in iedere geval.

"Er staat een rode muur voor Verstappen op de grid. Maar de Nederlander laat zien dat hij werkelijk alles kan, in goede en slechte tijden. Verstappen hield zijn wagen na een fout nog net op de baan, maar tegelijkertijd vormt de Red Bull-coureur een groot gevaar voor Ferrari."

"Op vrijdag kon hij namelijk weinig ronden rijden, maar dat weerhield hem er niet van om onwijs snel te zijn op de zaterdag en daarom kunnen de Ferrari-coureurs er zondag niet gerust op zijn. Het belooft een grote show te gaan worden in Miami op zondag."

La Repubblica ondertussen waarschuwt Ferrari zelfs, met uitroeptekens en al: "Opgepast, de Red Bull is snel! De Formule 1 levert dit weekend een spektakel af in Miami en de race ins nog niet beslist. Er kan nog van alles gaan gebeuren in Miami."

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Miami 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Formule 1 GP Miami 2022 RN365 Nieuwsdossier

11 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x