Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Jos Verstappen waarschuwt: "Max zal alles doen om te winnen"

Met nog één race te gaan nadert de titelstrijd tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton zijn ontknoping. De coureurs zullen in Abu Dhabi tot het uiterste gaan. Jos Verstappen weet in ieder geval dat zijn zoon er álles aan zal doen om de titel te verzilveren.

Tijdens de Grand Prix van Saoedi-Arabië werd Lewis Hamilton er weer aan herinnerd hoe hard de titelstrijd gevoerd wordt. Max Verstappen zette alles op alles om te race in Jeddah te winnen, waardoor de F1-kijker getrakteerd werd op een aantal spraakmakende maar controversiële acties. Jos Verstappen weet als geen ander hoeveel risico zijn zoon wil nemen om de overwinning, en uiteindelijk het WK, te claimen. "Max wil absoluut winnen, hij zal er helemaal voor gaan", zegt vader Jos bij de Daily Mail . "Natuurlijk gaat hij proberen om hem te verslaan. Hij zal alles doen om te winnen, dus het wordt erg spannend."

Crash tussen Verstappen en Hamilton in Abu Dhabi?

Dat Verstappen alles zal doen om de Grand Prix van Abu Dhabi te winnen betekent volgens de voormalig F1-coureur niet dat we een crash gaan zien. In theorie wordt Verstappen bekroond als beide coureurs nul punten scoren tijdens de laatste race van het seizoen. De titelkandidaten staan qua puntenaantal gelijk, maar Verstappen heeft meer overwinningen. Verstappen zet alles op alles voor de wereldtitel, maar een 'Senna-Prost' actie ziet Jos niet zo snel gebeuren. "Ik denk niet dat we dat gaan zien", laat hij weten aan de Britse krant.

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024