Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Koop nu autolak in jouw gewenste kleur

Schade aan je auto is bijzonder vervelend. Gelukkig is dit goed te herstellen middels autolak op kleur.

Ben je op zoek naar autolak, dan biedt CROP de mogelijkheid om autolak in jouw gewenste kleur te kopen. De lakstiften op kleur worden op maat gemaakt voor jouw auto, scooter of motor. Aan de hand van jouw kenteken wordt de lak op maat gemaakt aan de hand van jouw kleurcode.

Heb je geen kleurcode dan kan CROP de kleurcode bepalen door een stukje van de lak te scannen. Aan de hand van een opgestuurd staaltje van de lak wordt door middel van een spectrofotometer de kleurcode bepaald. Ongeacht het merk, type of de leeftijd van je auto, het is altijd mogelijk om autolak in de kleur van jouw specifieke auto te bestellen.

Lakstiften van CROP zijn ideaal voor het wegwerken van parkeerschades, steenslagschades of andere kleine beschadigingen. Aan de hand van een kleurcode of kleurnaam wordt de verf gemend en de lakstift gevuld.

Er zijn diverse soorten lakstiften

Autolak kan je in iedere gewenste kleur bestellen bij nonpaints.com. Naast autolak stiften kan je ook terecht voor:

  • primer lakstift,
  • lakstift met blanke lak
  • lakstift velgenzilver

Primer lakstift

Je gebruikt een lakstift primer als u kale metaal van het oppervlak kunt zien, waarop de lak aangebracht dient te worden. De primer zorgt ervoor dat de lak goed hecht aan het oppervlak.

Lakstift blanke lak

Deze lak gebruik je na het aanbrengen van de kleurlak. Als de kleurlak volledig is gedroogd breng je de blank lak aan. Deze zorgt voor hoogglans en een goede bescherming van de lak tegen zaken als benzine, olie en weersinvloeden.

Lakstift voor uw velgen

Schade aan een velg is natuurlijk erg vervelend. Even net dat stoeprandje meepakken kan zorgen voor lelijke schade aan de velg. Een lakstift voor de velgen kan je in op maat gemaakte kleuren bestellen, maar je kan ook een stift voor velgenzilver kopen – de standaard lichtmetalen kleur van aluminium velgen.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"