Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

 • Praat mee over de Formule 1;
 • Maak kans op leuke prijzen;
 • Krijg toegang tot exclusieve content;
 • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

 • Praat mee over de Formule 1;
 • Maak kans op leuke prijzen;
 • Krijg toegang tot exclusieve content;
 • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Koop nu autolak in jouw gewenste kleur

Schade aan je auto is bijzonder vervelend. Gelukkig is dit goed te herstellen middels autolak op kleur.

Ben je op zoek naar autolak, dan biedt CROP de mogelijkheid om autolak in jouw gewenste kleur te kopen. De lakstiften op kleur worden op maat gemaakt voor jouw auto, scooter of motor. Aan de hand van jouw kenteken wordt de lak op maat gemaakt aan de hand van jouw kleurcode.

Heb je geen kleurcode dan kan CROP de kleurcode bepalen door een stukje van de lak te scannen. Aan de hand van een opgestuurd staaltje van de lak wordt door middel van een spectrofotometer de kleurcode bepaald. Ongeacht het merk, type of de leeftijd van je auto, het is altijd mogelijk om autolak in de kleur van jouw specifieke auto te bestellen.

Lakstiften van CROP zijn ideaal voor het wegwerken van parkeerschades, steenslagschades of andere kleine beschadigingen. Aan de hand van een kleurcode of kleurnaam wordt de verf gemend en de lakstift gevuld.

Er zijn diverse soorten lakstiften

Autolak kan je in iedere gewenste kleur bestellen bij nonpaints.com. Naast autolak stiften kan je ook terecht voor:

 • primer lakstift,
 • lakstift met blanke lak
 • lakstift velgenzilver

Primer lakstift

Je gebruikt een lakstift primer als u kale metaal van het oppervlak kunt zien, waarop de lak aangebracht dient te worden. De primer zorgt ervoor dat de lak goed hecht aan het oppervlak.

Lakstift blanke lak

Deze lak gebruik je na het aanbrengen van de kleurlak. Als de kleurlak volledig is gedroogd breng je de blank lak aan. Deze zorgt voor hoogglans en een goede bescherming van de lak tegen zaken als benzine, olie en weersinvloeden.

Lakstift voor uw velgen

Schade aan een velg is natuurlijk erg vervelend. Even net dat stoeprandje meepakken kan zorgen voor lelijke schade aan de velg. Een lakstift voor de velgen kan je in op maat gemaakte kleuren bestellen, maar je kan ook een stift voor velgenzilver kopen – de standaard lichtmetalen kleur van aluminium velgen.

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull