Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Daniil Kvyat

Kvyat hoopt dit weekend éindelijk punten te scoren op Suzuka

Daniil Kvyat is inmiddels bezig aan zijn vijfde seizoen in de Formule 1, maar tot op heden is het hem nog niet gelukt punten te scoren op een van de meest iconische circuits op de kalender: Suzuka. De Russische Toro Rosso-coureur hoopt daar dit weekend verandering in te kunnen brengen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Sinds 2014 is Kvyat actief geweest voor de beide Formule 1-teams van Red Bull en in die tijd heeft hij behoorlijk tumultueuze tijden gekend. Van fel bestreden podiumplekken tot middenin het seizoen gedumpt worden: Kvyat heeft het allemaal meegemaakt. Althans, bijna allemaal. Een puntenfinish in Japan, op het circuit van Suzuka, ontbreekt nog op zijn cv en dat knaagt aan hem.

"Jammer genoeg heb ik sinds mijn debuut in de Formule 1 in 2014 nog geen punten kunnen scoren op het circuit. Echter, als het deze keer wél lukt, dan zal dat extra speciaal zijn – zeker nu we met Honda een soort thuiswedstrijd rijden. Ik hoop dat we de Japanse fans een goede show kunnen geven."

Kvyat hoopt komend weekend sowieso een goed stel punten binnen te halen voor zijn team, want de afgelopen drie wedstrijden verliepen niet voorspoedig. In Italië haalde hij de finish niet en in Singapore en Rusland eindigde hij buiten de punten, respectievelijk als vijftiende en twaalfde.

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin we uitgebreid vooruitblikken op de voor Honda zo belangrijke GP van Japan.

0 reacties

    Breaking Marko: ‘Zoveel tijd wint Mercedes op Red Bull met het DAS-systeem’