Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2023

Laatste weerupdate in aanloop naar GP Nederland: regen blijft dreigen

In samenwerking met WeerOnline presenteren we het weerbericht voor de GP van Nederland. Of de F1-race op Zandvoort onder droge omstandigheden gaat worden verreden, is nog maar de vraag.

XPB 1231581 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Op zaterdag was het echt een natte dag op Circuit Zandvoort en op zondag was dat wederom het geval. In de vroege ochtend viel er al wat regen en aan het einde van de ochtend wordt het hoogstwaarschijnlijk wederom kletsnat op en rond Zandvoort.

Of de GP in de middag eveneens geteisterd gaat worden, is nog maar de vraag. In de middag neemt de buienkans iets af en de kans is aanwezig dat de race droog verloopt. De kans is ook aanwezig dat de baan door de regen in de uren voor de race niet droog is.

Dat er geen buien meer vallen tijdens de race, is tot slot zeker niet uitgesloten. Als het zover komt, zal de baan waarschijnlijk snel weer opdrogen door de zon. De teams zullen dan ook de regenradar goed in de gaten moeten houden om te kijken of ze het droog houden.

De temperatuur valt met een graad of 19 een graadje lager uit dan op zaterdag. De wind blijft veelal matig van kracht en komt uit westelijke richtingen. Sporadisch breekt de zon even door en dan is het voor de toeschouwers prima toeven op de tribunes.

Max Verstappen zag zijn imposante zegereeks doorbroken worden vorige week, maar slaat hij direct terug tijdens de GP van Japan? De Nederlander is wederom de grote favoriet! Zet dit weekend € 10 in en ontvang maar liefst € 50 aan free bets bij Unibet !

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Claim nu jouw free bets
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Nederland 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA voert na chaos en Verstappen-onderzoek oude regel terug in