Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Liam Lawson

Lawson houdt vervelend gevoel over aan Ricciardo-saga: "Ik mocht het niemand vertellen"

Liam Lawson mag zich RB-coureur noemen. De Nieuw-Zeelander vervangt Daniel Ricciardo en doet een opvallende onthulling over hoe lang hij het al wist. Sterker nog, Lawson hield er een vervelend gevoel aan over.

Lawson FP3 Belgium
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De kogel is door de kerk: Liam Lawson vervangt per direct Daniel Ricciardo bij Visa Cash App RB. De coureur krijgt zes races om zich te bewijzen en een stoeltje voor 2025 veilig te stellen. Het hing na de Grand Prix van Singapore al even in de lucht dat Lawson zou instappen, mede door het emotionele afscheid van Ricciardo. Lawson hield daar een vervelend gevoel aan over.

"Singapore was zeker geen leuk weekend voor mij, omdat we natuurlijk allemaal wisten wat er ging komen", vertelt Lawson. "Tegelijkertijd heeft Daniel me heel erg geholpen, vooral toen ik vorig jaar reed. Ook dit seizoen had ik nooit het gevoel dat we concurrenten waren voor het stoeltje. Zo heeft hij het nooit laten aanvoelen, dus het was geen fijn gevoel (in Singapore red.)."

De Nieuw-Zeelander wil zijn gevoel alleen snel opzij zetten. "Voor mij is het duidelijk: ik krijg één kans in de Formule 1 en ik ben dankbaar voor die kans. Ik moet hem met beide handen aangrijpen. Daniel zei hetzelfde tegen mij: 'je weet dat je er het beste van moet maken'. Ik heb enorm veel respect voor hoe Daniel met alles is omgegaan. Ik kan het me niet voorstellen."

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
VCARB Onthulling Lawson plaatst vertrek Ricciardo in nieuw daglicht