Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 2020

Leclerc ontwijkt gevoelige vraag over Verstappen na GP Hongarije

De score van Charles Leclerc na de Grand Prix van Hongarije? Nul punten. In een weekend waarin ook Red Bull puur op snelheid niet heel sterk was, kreeg de Ferrari-coureur de vraag wie er eerder kampioen zal worden, hijzelf of toch Max Verstappen?

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Voorafgaand aan het seizoen werden Max Verstappen en Charles Leclerc bestempeld als dé coureurs die het Lewis Hamilton moeilijk moeten gaan maken dit seizoen. Na drie races moeten we concluderen dat hun teams, respectievelijk Red Bull en Ferrari (nog) niet een auto hebben gebouwd waarmee ze Mercedes kunnen uitdagen.

Sterker nog, Charles Leclerc eindigde de Grand Prix van Hongarije roemloos buiten de punten. Na afloop werd hem door Sky Sport Italia gevraagd hoe de race verliep, maar ook wie hij verwacht dat er eerder wereldkampioen in de Formule 1 wordt, hij of Max Verstappen. Hij beantwoordt die vraag echter niet.

"Max is een geweldige coureur en ik ken hem goed, aangezien we jaren tegen elkaar hebben geracet. Ik geloof echter in Ferrari en hoop dat we snel over een auto beschikken om mee te vechten voor de titel."

Het was weer een hectisch Formule 1-weekend in Hongarije. Max Verstappen speelde een hoofdrol op de Hungaroring, maar daarnaast gebeurde er nog veel meer. Autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen praten je bij in de nieuwste RacingNews365-podcast, die hieronder te beluisteren is.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Hongarije 2020

Het laatste nieuws over de Hongaarse GP direct vanaf de Hungaroring

22 reacties

x
Interview Horner geeft update over de nieuwe Red Bull-bolide van Verstappen