Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 2020

Leclerc treedt in voetsporen Verstappen met eigen tribune

Ferrari-coureur Charles Leclerc zal in 2020 zijn eigen tribunes hebben bij bepaalde Grands Prix. De Monegask heeft onthuld dat er bij tenminste twee races dit jaar een 'Charles Leclerc-tribune' zal zijn voor zijn fans.

Fanatieke volgers van Charles Leclerc zullen bij elkaar kunnen gaan zitten tijdens de Grand Prix van Monaco én de Grand Prix van Frankrijk. De in het prinsdom geboren coureur volgt het voorbeeld van Max Verstappen en heeft bij deze wedstrijden tribunes geclaimd voor zijn fans. Vooralsnog gaat het enkel om tribunes bij races in Franstalige gebieden, maar Leclerc heeft al aangegeven dat er meer aan zit te komen.

Fans van de Ferrari-coureur die deze speciale tickets aanschaffen, kunnen tijdens het desbetreffende raceweekend uiteraard op een goede plek langs de baan rekenen. De Leclerc-tribune bij de Grand Prix van Monaco staat naast het bekende zwembadgedeelte van het circuit en biedt uitzicht op de haven. Bij de Grand Prix van Frankrijk is een gedeelte van de hoofdtribune gereserveerd voor Leclerc-fans. Hier nemen volgers van de 22-jarige coureur plaats bij start-finish en kijken ze direct op de pitbox van Ferrari.

De prijzen van de tickets zijn vanwege de beide locaties niet mals. Een zaterdagkaart voor Monaco kost 250 euro, voor de zondag betaal je 550 euro. Bij de Grand Prix van Frankrijk krijg je voor 549 euro een weekendkaart. In alle gevallen krijg je onder andere een strandtas en een gesigneerde pet mee naar huis. Tenslotte zal de organisatie tijdens de Grand Prix van Monaco tien mensen willekeurig uit het publiek plukken om Leclerc persoonlijk te ontmoeten.

4 reacties