Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
F1-nieuws

Lewis Hamilton: 'We zetten elke F1 race onze levens op het spel'

Direct na afloop van de Grote Prijs van Frankrijk stelde Hamilton nog dat het 'crazy' was van Sebastian Vettel maar inmiddels heeft hij zijn mening iets bijgesteld.

Op de vraag van de pers of Hamilton verwacht dat Vettel opnieuw zijn eigen titelkansen om zeep helpt, is de regerend wereldkampioen heel duidelijk.

"Daar laat ik mij verder niet over uit. Ik weet wat je bedoelt maar in feite gaat het gewoon om een race-incident in bocht één. Deze dingen kunnen gebeuren. We gaan allemaal op volle snelheid die eerste bocht in."

Ook in 2017 maakte Vettel de nodige fouten waardoor hij uiteindelijk zijn meerdere moest erkennen in Hamilton. Volgens de Mercedes coureur maakt de Duitser niet meer fouten dan iedere andere coureur.

"Nee, ik vind niet dat hij meer fouten maakt dan een ander. We rijden allemaal op de limiet. We spelen geen spelletje maar vechten voor de wereldtitel. Elke race zetten we onze levens op het spel."

Waar Hamilton direct na afloop van de race nog hard oordeelde over het optreden van zijn aartsrivaal is hij inmiddels een stuk milder geworden voor de Duitser.

"We proberen op een zo veilige manier onze grenzen op te zoeken. We rijden nu eenmaal niet in een trein die automatisch in het juiste spoor blijft rijden. Het gebeurt dat je er af schiet. We zijn tenslotte ook maar mensen."

Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto