Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Alfa Romeo Racing

Video: Alfa Romeo lanceert haar nieuwe Formule 1-bolide

Alfa Romeo was deze maandag het derde team dat het doek van haar nieuwe bolide voor 2021 trok. Kijk hier de launch van de nieuwe Alfa Romeo C41 terug.

Giovinazzi Imola
Video
Naar nieuwsoverzicht © Alfa Romeo

In navolging van McLaren en AlphaTauri onthult ook Alfa Romeo haar nieuwe bolide voor het komende seizoen. De 2021-bolide van de Zwitserse renstal heet de C41.

De vorige bolide heette de C39, maar omdat de nieuwe uitgebreide regelwijzigingen een jaar vooruit zijn geschoven, is ook de C40-bolide een jaar vooruit geschoven. Vandaar dat de nieuwste bolide niet de C40, maar de C41 heet.

In Warschau, Polen, werd de nieuwe wagen deze maandag onthuld. Dit ter ere van hoofdsponsor Orlen, dat een Pools bedrijf is. Kijk de onthulling van de nieuwe Alfa Romeo-bolide hieronder terug.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!