Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Bahrein 2024

Live reacties na moeizame training voor Verstappen in Bahrein

Volg Max Verstappen live tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Bahrein! Het seizoen gaat nu dan écht beginnen!

Verstappen Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Eindelijk is het zover: het nieuwe Formule 1-seizoen gaat officieel beginnen in Bahrein! Hopelijk wordt er tijdens de eerste vrije training iets meer duidelijk over de krachtsverhoudingen tussen de teams, want er zijn veel vragen. Is de RB20 van Max Verstappen bijvoorbeeld echt zo sterk en vormt Ferrari een bedreiging voor de regerend wereldkampioen?

Afijn, de echte pikorde wordt pas duidelijk na de kwalificatie, maar de eerste vrije training is altijd een fijne binnenkomer. Ga er maar eens goed voor zitten: de Formule 1 is terug!

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de eerste vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in Bahrein. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Eerste vrije training - Bahrein

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden