Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix China 2024

Live reacties na verrassende eerste vrije training GP China

Volg Max Verstappen live tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van China. Kan de drievoudig wereldkampioen gelijk indruk maken op het Shanghai International Circuit?

Verstappen China
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De Formule 1 keert voor het eerst sinds 2019 terug in China. Op de donderdag was er het nodige te doen rond de verf op het circuit, maar hoe brengen de coureurs het er daadwerkelijk vanaf? Voor een aantal rijders is het circuit een grote onbekende en dus is de eerste vrije training zeer belangrijk. Zeker ook, omdat er dit weekend voor het eerst dit jaar een sprintrace wordt verreden en er zo slechts één training is om alles af te stellen.

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de eerste vrije training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de eerste vrije training in China. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Eerste vrije training - China

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Praat mee!

Viaplay
x
Italiaanse media Jubelende Italiaanse media plaatsen vraagtekens bij snelheid Red Bull, loven 'groot kampioen' Verstappen