Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2024

Live reacties na frustrerend einde van kwalificatie voor Verstappen in Hongarije

Volg Max Verstappen live tijdens de kwalificatie voor de Formule 1 GP van Hongarije. Hoe staat Verstappen ervoor in de strijd om pole en wat kan de concurrentie laten zien?

Verstappen FP3 Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De drie vrije trainingen van de Grand Prix van Hongarije zitten er inmiddels op en dus is het tijd om te gaan kwalificeren op de Hungaroring. Max Verstappen leek zich tijdens de derde training vooral op longruns te richten, maar sloot tijdens zijn ene snelle ronde wel aan bij de razendsnelle McLaren-coureurs. Kan de Nederlander het de Britse renstal nog lastig maken of maakt Lando Norris de meeste kans op pole? En wat kan de concurrentie verder nog laten zien?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Hongarije. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Kwalificatie - Hongarije

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje