Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Azerbeidzjan 2024

Live reacties na machteloze race Verstappen in Bakoe

Volg Max Verstappen live tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan! Kan de Nederlander meestrijden om de overwinning op het Baku City Circuit, of moet hij zijn meerdere erkennen in de concurrentie?

XPB 1305396 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was voor Max Verstappen een zeer wisselvallige zaterdag. Lang leek de Nederlander mee te doen in de strijd om poleposition, maar op het moment supreme liet de RB20 het afweten. Verstappen zal dan ook starten op P6, terwijl Charles Leclerc voor het vierde jaar een op rij vanaf poleposition zal starten. Titelkandidaat Lando Norris kende een nóg slechtere kwalificatie, want de Brit kwam niet verder dan P17. 

Wel is Norris een aantal plaatsen opgeschoven, want Pierre Gasly werd vlak na de kwalificatie al gediskwalificeerd en op zondagochtend werd bekend dat zowel Lewis Hamilton als Esteban Ocon vanuit de pitstraat zullen starten. Beide heren kregen nog een nieuwe motor, maar dat is niet toegestaan binnen de parc fermé-regels. Moet Verstappen dan nog rekening gaan houden met Norris?

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de race, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de race in Azerbeidzjan. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Azerbeidzjan

Unibet
# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"