Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Live reacties na sensationele zege Norris in Miami

Volg Max Verstappen live tijdens de Formule 1 Grand Prix van Miami! Kan de Nederlander zijn vijfde zege van het seizoen grijpen?

Miami Max
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Zaterdag was het weer raak voor Max Verstappen. De Nederlander won de sprintrace en pakte later op de dag zijn zesde poleposition van het seizoen. Natuurlijk worden nu pas de punten verdeeld, maar je kan hem alvast binnen hebben. Charles Leclerc staat naast Verstappen op de eerste rij en zal een nieuw Red Bull-feestje echter maar al te graag willen voorkomen. Spektakel lijkt gegarandeerd te zijn!

Onderstaand vind je de livetiming en de liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de kwalificatie, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de kwalificatie in Miami. Je kan eenvoudig switchen tussen de livetiming en de liveblog via het onderstaande blok.

Race - Miami

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Magistrale Verstappen evenaart twee unieke records in kwalificatie Imola