Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
IndyCar Series

Live race Indy 500 2020

Volg live de Indy 500, mét Nederlandse inbreng van Rinus van Kalmthout. Vanwege de vele toeschouwers ieder jaar is de Indianapolis 500 het grootste eendaagse sportevenement, maar ook zonder die toeschouwers belooft het groot spektakel te worden.

Veekay indy 500
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Indianapolis Motor Speedway

Normaal gesproken wordt de Indy 500 altijd in het laatste weekend van mei verreden. Het coronavirus maakte dat niet mogelijk, maar gelukkig kwam van afstel geen uitstel. Zonder publiek, maar met 33 deelnemers gaat de vermaarde race om 20:30 uur Nederlandse tijd van start.

Onder die 33 deelnemers natuurlijk ook landgenoot Rinus van Kalmthout. Hij start vanaf een geweldige vierde positie. Ook Fernando Alonso is iemand om in de gaten te houden. Hij heeft snode plannen, want hij heeft de droom om de Triple Crown te winnen nog niet in de ijskast gezet. Het eis echter zijn voorlopig laatste kans. Het Renault Formule 1-team staat hem niet toe de volgende jaren in Indianapolis terug te keren.

Onderstaand vind je de liveblog. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de Indy 500.

Live race Indy 500 2020

Forbidden

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi