Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2019

Live tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2019

Volg live de tweede vrije training voor de Grand Prix van Hongarije. In de eerste vrije training vielen er de nodige regendruppels, ook in de tweede vrije training kan er een buitje vallen.

Verstappen Hongarije
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In de eerste vrije training voor de Grand Prix van Hongarije spinde Max Verstappen tweemaal, waarna hij klaagde over en al te gevoelige achterkant van de RB15. Desondanks klokte hij de tweede tijd in wisselende omstandigheden. Wat kunnen Verstappen en Red Bull in de tweede vrije training?

Onderstaand vind je de livetiming en liveblog. De tijden verversen automatisch tijdens de training, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele stand. In de blog voorzien we jou van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen tijdens de tweede vrije training op de Hungaroring. Je kan eenvoudig switchen tussen livetiming en liveblog in het onderstaande blok.

Tweede vrije training - Hongarije

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...
Forbidden

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden