Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko helpt Wolff uit Verstappen-droom

In Oostenrijk worden weer wat speldenprikjes over en weer uitgedeeld tussen Red Bull en Mercedes. Helmut Marko reageert.

Verstappen Austria Friday
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het was Max Verstappen die op een wat wollige manier te kennen gaf dat hij ook in 2025 voor Red Bull rijdt. "We focussen ons op 2025, dus dat zegt genoeg", zo luidde zijn oordeel. Mercedes-teambaas Toto Wolff merkte op dat dat geen harde bevestiging is van Verstappens aanblijven is en dat is iets waar nu Helmut Marko weer op reageert.

"Ik denk vooral dat de wens van Wolff de vader is van de gedachte", aldus de Oostenrijker in gesprek met Sky. "Ons uitgangspunt is onveranderd gebleven. Zo lang Red Bull Verstappen voorziet van een competitieve auto en zo lang hij zich goed voelt, is er geen reden voor hem om het team te verlaten."

De quotes komen op een dag waarop is aangetoond dat het nog altijd niet geheel rustig is binnen Red Bull. Jos Verstappen immers gaf te verstaan 'helemaal klaar' te zijn met teambaas Christian Horner, nadat de teambaas volgens Verstappen sr. getracht heeft de Red Bull-demo die gepland stond te boycotten.

Alle actie live bijwonen op Spa-Francorchamps én deelnemen aan een karting experience in het hart van het circuit?

WORD LID & WIN!

Praat mee!

Viaplay
x
Marko Red Bull-adviseur verklaart stuklopen iconisch partnership