Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Marko mysterieus over toekomst Verstappen: "Moet je aan Wolff vragen"

Ook tijdens de GP van Japan blijft de toekomst van Max Verstappen één van de gespreksonderwerpen. Helmut Marko lijkt in deze geruchten een hoofdrol te spelen. Verstappen sprak namelijk meermaals zijn vertrouwen uit in de Oostenrijker. Marko zelf blijft mysterieus als het gaat over de toekomst van 'zijn' protégé.

Verstappen Marko Japan
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Al langere tijd doen er geruchten de ronde dat Max Verstappen wel eens de overstap zou kunnen maken naar Mercedes. Teambaas Toto Wolff van Mercedes bevestigde zelfs dat het binnenhalen van Verstappen zijn 'prioriteit nummer één' is momenteel. Helmut Marko hield zich tot op heden, op dit vlak, op de achtergrond, maar heeft nu toch gereageerd op de toekomst van de Nederlander.

Tegenover OE24 verklaart de Oostenrijker de interesse van Wolff in zijn stercoureur: "Niemand heeft het niveau van Max Verstappen. Dus wil hij hem." Ook de naam van Sebastian Vettel en Kimi Antonelli worden genoemd als toekomstig Mercedes-coureur. Marko snapt wel dat juist zij in de race lijken te zijn voor een overstap naar Mercedes: "Vettel heeft een groots verleden en Antonelli een mogelijk grote toekomst."

Sebastian Vettel stapte twee jaar geleden uit de Formule 1 en dus is het de vraag of de viervoudig wereldkampioen nog mee kan in het huidige F1-veld. Volgens Marko ligt het niet aan de kwaliteiten van Vettel: "Hij is er al lang uit, maar hij is nog maar 36 jaar. Het is dus een kwestie van motivatie."

Vraag blijft wel of Verstappen, ondanks de vele overwinningen die hij bij Red Bull heeft geboekt én nog lijkt te kunnen boeken de komende tijd, een overstap naar Mercedes tot de mogelijkheden behoort. "Dat zou je aan Toto Wolff moeten vragen," is het mysterieuze antwoord van de Red Bull-adviseur.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco