Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Helmut Marko

Marko verliest 500 euro door poleposition Verstappen

Max Verstappen pakte de pole van de GP van Abu Dhabi, tot vreugde van Christian Horner. Hij ontvangt namelijk vijfhonderd euro van Helmut Marko.

Marko Verstappen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De twee hadden een weddenschap gesloten. Helmut Marko geloofde er na de vrijdag in Abu Dhabi niet in dat Max Verstappen de eerste of tweede plek zou veroveren tijdens de kwalificatie. Christian Horner deed dat wel en dus gingen de twee een weddenschap met elkaar aan. De teambaas kwam als winnaar uit de bus en ontvangt daarom vijfhonderd euro van Marko.

Hij liet dat met grote vreugde weten aan Verstappen direct na de kwalificatie. "Goed gedaan maat, je hebt me zojuist 500 euro rijker gemaakt na een weddenschap met Helmut! En het is echt heel zeldzaam dat dat is gelukt", lacht de teambaas. "Haha, heeft Helmut een weddenschap verloren? In wat voor wereld leven we? Nice!", reageert polesitter Verstappen.

Feestje voor de monteurs

Na afloop kan Helmut Marko er bij Sky Sport ook wel om lachen. "Het ging om 500 euro. Christian zei dat Verstappen op de eerste rij zou komen. Ik zei 'Nee, op de tweede rij'."

Het geld zal naar de monteurs gaan, die na de race in Abu Dhabi er een paar drankjes van kunnen halen! "Het geld gaat naar de bar, voor de monteurs, zodat ze zondagavond een mooie avond kunnen hebben", lacht de Red Bull-adviseur.

Check hieronder de boardradio van Horner na de race en de reactie van Verstappen

Wint Max Verstappen of een andere gekozen favoriet in Singapore? Dan betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Abu Dhabi 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen trekt heldere conclusie over controversiële McLaren-achtervleugel