Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Max Verstappen onder vuur na opmerking tijdens persconferentie

Op social media is ophef ontstaan over een uitspraak van Max Verstappen tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Canada. De jonge Nederlander was de vragen over zijn rijstijl helemaal zat en reageerde daar fel op, wat hem op veel kritiek is komen te staan.

De laatste weken gaat het over niets anders dan Max Verstappen zijn rijstijl. De Nederlander beleeft tot nu toe een ongelukkig seizoen, mede door eigen toedoen.

Tijdens de persconferentie kreeg Max Verstappen wederom de vraag waarom hij zoveel brokken maakt. Zijn antwoord was kort en krachtig: "Als ik nog één keer een vraag daarover krijg, dan geef ik diegene een kopstoot."

Die uitspraak is hem op social media op veel kritiek komen te staan. Veel ingewijden vinden de uitspraak onverstandig en vijandig.

Zo vindt Phil Duncan (journalist van PA Sport) de uitspraak van Verstappen een 'onverstandig dreigement op een totaal legitieme vraag' en de gerenommeerde F1-journalist Fritz-Dieter Rencken noemt de uitspraak zelfs 'totaal onacceptabel'.

Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"