© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen onder vuur na opmerking tijdens persconferentie

07 jun. 2018 20:24 Rik Alkema 22 reacties
Op social media is ophef ontstaan over een uitspraak van Max Verstappen tijdens de persconferentie voor de Grand Prix van Canada. De jonge Nederlander was de vragen over zijn rijstijl helemaal zat en reageerde daar fel op, wat hem op veel kritiek is komen te staan.

Ophef over 'kopstoot' uitspraak Max Verstappen

De laatste weken gaat het over niets anders dan Max Verstappen zijn rijstijl. De Nederlander beleeft tot nu toe een ongelukkig seizoen, mede door eigen toedoen. 

Tijdens de persconferentie kreeg Max Verstappen wederom de vraag waarom hij zoveel brokken maakt. Zijn antwoord was kort en krachtig: "Als ik nog één keer een vraag daarover krijg, dan geef ik diegene een kopstoot."

Die uitspraak is hem op social media op veel kritiek komen te staan. Veel ingewijden vinden de uitspraak onverstandig en vijandig. 

Zo vindt Phil Duncan (journalist van PA Sport) de uitspraak van Verstappen een 'onverstandig dreigement op een totaal legitieme vraag' en de gerenommeerde F1-journalist Fritz-Dieter Rencken noemt de uitspraak zelfs 'totaal onacceptabel'. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen