Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Max Verstappen: ‘Red Bull kan me niet terugzetten naar Toro Rosso'

Max Verstappen kreeg in Monaco opnieuw veel kritiek over zich heen, ook van fans. De suggestie dat hij bij Toro Rosso tot inkeer moet komen, doet hij af als klinkklare onzin.

In gesprek met De Limburger reageert Max Verstappen op de kritiek die hij over zich heen kreeg na zijn crash in de derde vrije training in Monaco. Er werd geschamperd dat hij terug zou moeten naar Toro Rosso, maar dat soort opmerkingen kan Verstappen niet serieus nemen.

"Dat zou niet eens kunnen. Het is natuurlijk altijd makkelijker om vanachter een scherm kritiek te leveren op iemand dan recht in iemands gezicht. Dit soort mensen noem ik 'keyboardwarriors'."

Max verstappen denkt ondanks de tegengeluiden nog altijd niet dat hij niet te gretig is: "Hongerig naar succes ben ik natuurlijk wél. Het zou heel vreemd zijn als ik dan niet zou zijn", aldus Verstappen die er voor koos niet al te uitbundig met Daniel Ricciardo mee te feesten in Monaco.

De volgende stop is Canada: "Gelukkig kan ik daar weer aan de bak, maar nu zoek ik eerst de ontspanning op bij mijn familie en bereid ik me rustig voor op die volgende race."

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Brown Stookt Red Bull-vuurtje verder op: "Dan gaan we meer van de onrust zien"