© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Max Verstappen: ‘Red Bull kan me niet terugzetten naar Toro Rosso'

28 mei 2018 10:00 Jan van der Burgt 3 reacties
Max Verstappen kreeg in Monaco opnieuw veel kritiek over zich heen, ook van fans. De suggestie dat hij bij Toro Rosso tot inkeer moet komen, doet hij af als klinkklare onzin.

Max Verstappen kan niets met anonieme kritiek

In gesprek met De Limburger reageert Max Verstappen op de kritiek die hij over zich heen kreeg na zijn crash in de derde vrije training in Monaco. Er werd geschamperd dat hij terug zou moeten naar Toro Rosso, maar dat soort opmerkingen kan Verstappen niet serieus nemen.

"Dat zou niet eens kunnen. Het is natuurlijk altijd makkelijker om vanachter een scherm kritiek te leveren op iemand dan recht in iemands gezicht. Dit soort mensen noem ik 'keyboardwarriors'."

Max verstappen denkt ondanks de tegengeluiden nog altijd niet dat hij niet te gretig is: "Hongerig naar succes ben ik natuurlijk wél. Het zou heel vreemd zijn als ik dan niet zou zijn", aldus Verstappen die er voor koos niet al te uitbundig met Daniel Ricciardo mee te feesten in Monaco.

De volgende stop is Canada: "Gelukkig kan ik daar weer aan de bak, maar nu zoek ik eerst de ontspanning op bij mijn familie en bereid ik me rustig voor op die volgende race."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen