Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Meerdere coureurs op het matje geroepen na rommelige training Mexico

Alex Albon, Oliver Bearman en Robert Shwarzman moeten na de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico bij de stewards verschijnen. Albon en Bearman raakten elkaar, met een flinke klapper van de eerstgenoemde coureur tot gevolg.

In de eerste vrije training voor de Grand Prix van Mexico ging het helemaal mis tussen Alex Albon en Oliver Bearman. Albon naderde Bearman op hoge snelheid in sector twee, raakte zijn Williams kwijt in de vuile lucht en raakte de jonge Brit. Het gevolg was een flinke klapper voor Albon, die hard de bandenstapels in vloog.

Het maakt dat de stewards de beide coureurs op het matje hebben geroepen. Albon en Bearman mogen uitleg geven over de crash, waarna er mogelijk een straf volgt. Ook Robert Shwarzman, die namens Stake F1 in actie kwam, moet naar de stewards. Hij zou hebben ingehaald onder een gele vlag.

Bekijk hieronder de crash!

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Mexico 2024