© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Mercedes: 'Alle Formule 1 teams zijn geïnteresseerd in Ricciardo'

Naarmate het seizoen vordert, neemt de kans toe dat Daniel Ricciardo zijn handtekening onder een nieuw contract bij Red Bull Racing zet. Dat neemt niet weg dat volgens Mercedes teambaas Wolff bij alle Formule 1 teams de naam van Ricciardo vaak ter sprake is gekomen.

Wolff: 'Ricciardo heeft veel te danken aan Red Bull'

Tegenover het Oostenrijkse ORF erkent teambaas Wolff dat er ook vanuit Mercedes wel degelijk interesse is geweest in de diensten van Daniel Ricciardo.

"Alle Formule 1 teams hebben interesse in Daniel. Niet alleen omdat het zo'n sympathieke gast is en hij een geweldige persoonlijkheid heeft maar ook omdat hij een ongelofelijk snelle coureur is."

Wolff laat echter in het midden of Mercedes ook daadwerkelijk met de Australiër in gesprek is geweest maar ziet een langer verblijf bij de Oostenrijkse renstal als het meest logische.

"Elk team moet natuurlijk zelf bepalen wat ze willen doen. Feit is gewoon dat Daniel veel te danken heeft aan Red Bull. Bij Red Bull beschikt hij absoluut over een competitieve auto. Hij moet voor zichzelf dan ook beslissen wat hij belangrijk vindt."

Alleen McLaren heeft Ricciardo een aanbod gedaan maar de vraag is in hoeverre Ricciardo zich bij McLaren op het sportieve vlak kan verbeteren.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen