Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Mercedes deelt teaser nieuwe F1-bolide

Op dinsdag twee maart zal Mercedes haar nieuwe bolide presenteren aan de F1-fans. In de aanloop naar de car launch en het nieuwe Formule 1-seizoen deelde het succesvolle Duitse team alvast een kleine teaser op haar Twitter-kanaal.

Op twee maart zal Mercedes haar W12-bolide presenteren aan de fans, maar op maandag gaf het Duitse team alvast een kleine teaser weg van de nieuwe bolide. Het team dat onder leiding staat van teambaas Toto Wolff hoopt in 2021 de achtste wereldtitel te winnen met Lewis Hamilton. Ook hoopt het team voor de negende keer op rij het constructeurskampioenschap te winnen. In de onderstaande Twitter-post kunt u de teaser van Mercedes zien. Er is een rode ster te zien, die we ook op de vorige twee wagens terugvonden. De ster is een eerbetoon aan Niki Lauda, die in mei 2019 overleed. Sindsdien is er een rode ster verwerkt in de livery van Mercedes. De Oostenrijkse F1-legende zou vandaag (maandag) 72 jaar zijn geworden.

We promised a W12 tease. 😉🖤❤️ pic.twitter.com/bkP1KtMEQE — Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@MercedesAMGF1) February 22, 2021

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"