Mercedes: 'Geen Max Verstappen voor ons'

22 mei 2018 18:00 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen is ondanks zijn doorlopende contract een van de meest begeerde Formule 1-coureurs. Ondanks belangstelling van Mercedes respecteert de Duitse renstal zijn doorlopende contract.

'Mercedes respecteert contract Verstappen'

Al sinds Max Verstappen bij Red Bull rijdt is Mercedes het team waaraan de Nederlander continu wordt gelinkt. Vorig seizoen schreeuwden zijn fans hem naar de Duitse renstal, maar Max verlengde zijn contract met Red Bull tot en met 2020.

Bij Mercedes lopen de contracten van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas af, maar teambaas Toto Wolff gaat geen poging wagen om Max Verstappen te strikken.

"Het zou zeer interessant zijn om een strijd tussen Lewis en Max te zien, maar dat is niet mogelijk omdat Max nog onder contract staat bij Red Bull. Ik respecteer het contract dat hij nog heeft met Red Bull", laat Wolff aan Autosprint weten.

Mercedes beschikt zelf over een talentenpool waarin Ocon en Russell zitten en kan er tevens voor kiezen om de contracten van Hamilton en Bottas te verlengen. Een luxe positie voor het topteam.

"Ons beleid is dat we ons niet richten op rijders die nog een doorlopend contract hebben. We geloven in het behouden van onze goede relaties met andere teams."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen