Nieuwe kleurstelling Ferrari vanaf GP Japan

03 okt. 2018 12:40 Jan van der Burgt 0 reacties
Ferrari zal op Suzuka ten tonele verschijnen met een aangepaste livery van de SF71-H. De wijzigingen zijn ingegeven door trouwe sponsor Philip Morris.

Tabaksgigant Philip Morris is al decennialang een trouwe sponsor van Ferrari, ook al zijn de merknamen vallend onder het concern al zeker tien jaar lang niet meer zichtbaar op de auto. Door het gebruik van slimme teamlogo's was de link met Marlboro in het verleden echter wel zichtbaar en ook nu lijkt de overwegend rode bolide wat extra wit-tinten te krijgen.

De engine-cover, achtervleugel en bargeboards vormen naar verluidt de meest prominente plaatsen voor de gewijzigde livery, zo meldt Motorsport.com. De livery zou tot het eind van het seizoen aangehouden worden door Ferrari.

Philip Morris heeft een sponsorcontract met Ferrari tot en met 2021. Momenteel is het bedrijf aan een transformatie onderhevig en de toegevoegde logo's, dan wel teksten op de SF71-H zouden daar naar verwijzen.

Update: Op de Ferrari's zullen de logo's van de recent door Philips Morris vastgelegde merknaam 'Mission Winnow' te zien zijn.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen