Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Haas F1 Team

Pech blijft Haas niet bespaard: halve testdag gaat in rook op door problemen

Het zit ook niet mee voor Haas! Nadat een defect transportvliegtuig ervoor zorgde dat de Haas-spullen laat arriveerden in Bahrein, moet het team een halve testdag aan zich voorbij laten gaan.

Schumacher Barcelona
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts
Het is nog niet het Formule 1-seizoen van Haas, terwijl er nog geen meter voor het echie is gereden! Een eerste testweek vol problemen op de baan werd opgevolgd door vele problemen naast de baan met haar Russische sponsor en coureur.

Terwijl men druk op zoek is naar een nieuwe coureur, staat de tweede testweek al voor de deur. Alhoewel die nog niet eens is begonnen, zijn er nu al problemen.

Halve testdag verloren

Door problemen met het transportvliegtuig dat alle Haas-spullen naar Bahrein moest vervoeren, kwam alles twee dagen later aan dan de goederen van de rest van de teams.

Terwijl alle andere teams al ready to go zijn, kon Haas vannacht pas beginnen met opbouwen. Omdat het veel tijd kost om de nieuwe bolide in elkaar te zetten, zal Haas daardoor de eerste testdag in ieder geval voor de helft missen.

Dat laat het team weten. Pietro Fittipaldi kan daarom pas op zijn vroegst donderdagmiddag achter het stuur van zijn wagen kruipen.

Formule 1 wintertest Bahrein 2022 RN365 Nieuwsdossier

6 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023