Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Perez neemt standpunt in over hulp aan Verstappen na McLaren-teamorders

McLaren heeft aangekondigd dat ze teamorders gaan inzetten om Lando Norris aan de wereldtitel te helpen. Maar is Sergio Perez ook bereid om Max Verstappen bij te staan?

Sergio Perez Max Verstappen Red Bull
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De titelstrijd tussen Max Verstappen en Lando Norris begint volledig los te barsten. Norris moet in de laatste acht races een verschil van 62 punten overbruggen en kan vanaf de Grand Prix van Azerbeidzjan op de steun van McLaren én Oscar Piastri rekenen. McLaren zal het namelijk niet schuwen om teamorders in te zetten wanneer dat nodig is. Maar is Sergio Perez ook bereid om Verstappen te helpen?

"Zeker!", stelt Perez tegenover onder meer RacingNews365. "Vooral nu we wat minder competitief zijn. Ik denk dat het het belangrijkste is dat we nog steeds bovenaan staan in het constructeurskampioenschap. Er zijn nog acht races te gaan, dus hopelijk vinden we wat competitiviteit terug in ons pakket. We leunen niet achterover en willen terugkeren in het gevecht. Ik hoop dat we vooruitgang kunnen boeken."

Perez wil nog niet op de zaken vooruitlopen als hij de vraag krijgt of het Norris helpt dat er nu teamorders worden ingezet. "Ik denk dat we daar aan het einde van het seizoen pas achter komen. We weten nu welke richting we moeten nemen met de ontwikkeling van de auto, want dat ging eerder fout. We hebben zeer capabele mensen die veel races hebben gewonnen in het verleden. De structuur binnen Red Bull is erg sterk."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Hakkinen gelooft niet in 'toevallige' vormdip Red Bull