Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Perez niet helemaal tevreden na ruime achterstand op teamgenoot Verstappen

Sergio Perez heeft nog wat werk te verzetten. De Mexicaan is over het algemeen tevreden met zijn vrijdag, maar is nog niet blij met zijn snelheid over één ronde.

Perez Bahrain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Honda

Sergio Perez staat voor zijn eerste Grand Prix als Red Bull-coureur. De Mexicaan is blij om aan de slag te mogen. "Het voelt geweldig om eindelijk een raceweekend in te gaan en ik ben tevreden met hoe het tot nu toe gaat", zegt hij.

Toch was hij niet helemaal te spreken over zijn snelle runs tijdens de trainingen in Bahrein. Tijdens de twee training moest hij maar liefst negen andere coureurs voor zich laten die een snellere ronde reden op de zachte band.

"Als ik vandaag moet samenvatten: ik heb nog wat werk te verzetten in de korte runs, omdat ik over één ronde nog niet het maximale uit de auto haal. Ik moet nog steeds nadenken over wat de auto precies doet. In de longruns voel ik mij meer op mijn gemak en ik denk dat de snelheid er is dus dat is positief", zegt Perez.

De Mexicaan wijst nog een onderdeel aan waar het beter kan. "Ik denk dat we nog moeten werken aan de zachte band, daar zit nog wat verbetering. Maar de auto doet het goed, we hebben goede snelheid en morgen zal het dicht bij elkaar liggen. Dus we moeten zorgen dat we het goed voor elkaar hebben en het seizoen goed starten."

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Bahrein 2021 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf