Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Kimi Raikkonen

Raikkonen na incident in Spa: "Geen problemen met Verstappen-fans"

Tijdens de Grand Prix van België werd Kimi Raikkonen lastig gevallen door een dronken fan. Die fan droeg op dat moment een Verstappen-pet, waardoor hij vanzelfsprekend gezien werd als een Verstappen-fan. Tijdens de mediasessie van Raikkonen op het circuit van Monza liet hij weten het incident alweer achter zich te hebben gelaten.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Alfa Romeo

Een vrolijk gestemde Raikkonen liet tegenover de opgedaagde media waaronder RacingNews365 weten dat iedereen weleens fouten maakt wanneer ze dronken zijn: "We gaan allemaal weleens te ver in het leven en zeker wanneer we gedronken hebben", aldus een lachende Raikkonen die in zijn eigen biografie liet weten niet vies te zijn van een goede borrel. "Ik ben er zeker van dat die gast die me op Spa lastig viel de dag erop met spijt is opgestaan en ook dat hebben we allemaal weleens meegemaakt in ons leven."

Doordat de fan een Verstappen-pet droeg tijdens het incident werd er met een vinger gewezen naar de Nederlandse fans, totaal onnodig volgens Raikkonen. "Ik heb totaal geen problemen met Verstappen-fans of fans van andere coureurs. Het was gewoon even een momentje en dat kan iedereen overkomen."

De race van de oud wereldkampioen eindigde door een botsing met Verstappen in de eerste bocht op Spa wel anders dan gepland. "Ik denk dat we op Spa een goede wagen hadden dus baalde ik ervan dat de race eigenlijk al voorbij was na de eerste bocht. Verstappen kon er echter ook weinig aan doen, in mijn ogen was het een race incident. De eerste bocht op Spa blijft lastig bij de start en daardoor gaat het er nog weleens mis."

9 reacties

    Horner Formule 1-races op Silverstone gaan door na uitzondering