Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Red Bull grijpt terug naar Monaco-update voor GP Brazilië

Red Bull verschijnt in Brazilië ten tonele met een dichtgewerkte neus. Het is echter niet voor het eerst dat het team van Max Verstappen met een dichte variant van de anders open neus rijdt.

Red Bull heeft al jarenlang het topje van de neus opengewerkt om de lucht erdoorheen te laten stromen. Via luchtkanalen in de neus van de auto kan die lucht slim over de auto heen worden gestuurd. In enkele races reed men echter met een gesloten variant, zo ook dit weekend in Brazilië. In Monaco verscheen het team in 2019 voor het eerst met een dichte neus, om zo net wat meer downforce te genereren. De update bleef enkele races op de auto zitten, voordat men de open neus weer inzette. Voor het korte, bochtige infield-gedeelte van het circuit van Interlagos grijpt het team nu dus weer terug naar de dichte variant van de neus van de RB15.

1194966726913527814

Red Bull vuelve al morro cerrado (abajo) en #Interlagos Red Bull is back to the closed nose top (bottom) for #BrazilGP pic.twitter.com/SHvFUKuIN8 — Albert Fabrega (@AlbertFabrega) November 14, 2019

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi