Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
RB16B

'Red Bull kopieert achterwielophanging Mercedes'

Nu de RB16B het levenslicht heeft gezien, buigen experts zich over de veranderingen. Zo lijkt het erop dat Red Bull zich heeft laten inspireren door de achterwielophanging van Mercedes.

Red Bull heeft, blijkt nu, in de winter de achterwielophanging eens goed onder handen genomen. De setup van de achterwielophanging is nu omgedraaid (de bottom wishbone zit nu aan de achterkant van de constructie in plaats van de voorkant). Dat hebben ze niet uit de lucht gegrepen, het is namelijk een concept dat Mercedes in 2020 al gebruikte. Het is niet zeker wat het effect hiervan is, maar het heeft mogelijk positieve gevolgen voor de aerodynamica.

Hoewel Red Bull het niet bevestigd heeft, is het aannemelijk dat het team hier development tokens aan heeft besteed. Het nieuwe ontwerp heeft namelijk als gevolg dat de zogenoemde gearbox carrier aangepast moet worden en dat kost twee tokens. Dat is ook precies hoeveel tokens de teams hebben gekregen om de 2020 auto's te updaten.

Max Verstappen en Sergio Perez maken woensdag de eerste officiële meters in de RB16B tijdens een filmdag op Silverstone.

Check in de video via deze link wat er allemaal anders is aan de nieuwe Red Bull.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf