Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

Red Bull om tafel met Verstappen: 'Er moet iets veranderen'

De crash van Max Verstappen betekende een fors puntenverlies voor Red Bull en de Nederlander. Een negende positie in Monaco valt in het niet bij de zege van teamgenoot Ricciardo.

De crash van Max Verstappen tijdens de derde vrije training in Monaco kostte hem en Red Bull veel punten. Een een-twee was mogelijk geweest voor het team, maar door de crash onmogelijk geworden.

Volgende week volgt er een gesprek tussen de teamleiding van Red Bull en Max Verstappen. Teambaas Horner is erg duidelijk.

"We gaan na dit weekend met elkaar om tafel. Daarin gaan we bekijken of we een GP-weekend anders op moeten bouwen", laat Horner aan Sky Sports weten.

"Als je resultaten wil behalen dan kunnen we zo niet langer doorgaan. Dit kost Max en ons veel teveel punten en dat moet veranderen. Dat betekent dat er iets moet gebeuren, want op deze manier kan het niet langer."

Horner en Marko benadrukten direct dat de positie van Max Verstappen geen seconde ter discussie staat. Wel moet er gewerkt worden aan het vinden van een balans tussen pure snelheid en het boeken van resultaten.

Viaplay
x
Max vs. Lewis F1-fans wijzen zeer verrassende schuldige aan bij clash tussen Verstappen en Hamilton