Red Bull om tafel met Verstappen: 'Er moet iets veranderen'

27 mei 2018 20:00 Ruud Dimmers 11 reacties
De crash van Max Verstappen betekende een fors puntenverlies voor Red Bull en de Nederlander. Een negende positie in Monaco valt in het niet bij de zege van teamgenoot Ricciardo.

Horner: 'Er moet iets veranderen'

De crash van Max Verstappen tijdens de derde vrije training in Monaco kostte hem en Red Bull veel punten. Een een-twee was mogelijk geweest voor het team, maar door de crash onmogelijk geworden. 

Volgende week volgt er een gesprek tussen de teamleiding van Red Bull en Max Verstappen. Teambaas Horner is erg duidelijk. 

"We gaan na dit weekend met elkaar om tafel. Daarin gaan we bekijken of we een GP-weekend anders op moeten bouwen", laat Horner aan Sky Sports weten.

"Als je resultaten wil behalen dan kunnen we zo niet langer doorgaan. Dit kost Max en ons veel teveel punten en dat moet veranderen. Dat betekent dat er iets moet gebeuren, want op deze manier kan het niet langer."

Horner en Marko benadrukten direct dat de positie van Max Verstappen geen seconde ter discussie staat. Wel moet er gewerkt worden aan het vinden van een balans tussen pure snelheid en het boeken van resultaten. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen