Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Red Bull test personeel op coronavirus

Red Bull heeft alle vierhonderd werknemers van de Oostenrijkse Red Bull Ring getest op het coronavirus. Het moet eraan bijdragen dat in het weekend van 5 juli de Oostenrijkse Grand Prix verreden kan worden.

Kvyat albon oostenrijk
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Mocht er daadwerkelijk begin juli op de Oostenrijkse Red Bull Ring gereden gaan worden, dan gebeurt met inachtneming van strenge veiligheidseisen rond het coronavirus. Het moet een compleet geïsoleerd evenement worden, waarbij men er zeker van wil zijn dat niemand het virus bij zich draagt.

Gastheer Red Bull heeft daarom al het personeel van het Oostenrijkse circuit getest op de aanwezigheid van het coronavirus. Dat meldt de Kleine Zeitung. Over uitslagen van de tests rept de publicatie niet.

Wat opvallend is, is dat het nieuwsmedium tevens spreekt over een race mét publiek, waarbij elk toegangskaartje gepaard gaat met een coronatest en men enkel welkom is als men een negatieve uitslag kan overhandigen. Dat scenario staat echter haaks op de berichten dat men er juist op inzet om het evenement als televisie-evenement in te zetten en bezoek dus juist geweerd wordt.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"