Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
RB19

Red Bull veilt unieke simulator met Verstappen-krabbel voor het goede doel

Een uitgelezen kans voor de Formule 1-fan: een virtuele Grand Prix rijden op je eigen Red Bull Racing-simulator, inclusief handtekeningen van Max Verstappen en Sergio Perez.

Verstappen Las Vegas
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Vanaf 15 december kan men bieden op een unieke Red Bull-simulator, waarbij de opbrengsten naar het goede doel 'Wings for Life' gaan. De simulator, met een Las Vegas-geïnspireerde livery, komt bovendien je kant op met de handtekeningen van Red Bull-coureurs Max Verstappen en Sergio Perez en teambaas Christian Horner.

Het goede doel 'Wings for Life' werd in 2004 opgezet door Red Bull-oprichter Dietrich Mateschitz en tweevoudig motorcrosskampioen Heinz Kinigadner. "We zijn ontzettend trots om onze liefdadigheidsinstelling te steunen, met het veilen van deze allernieuwste Vegas-livery simulator die zowel door Max, Checo als mezelf gesigneerd is", aldus Red Bull-teambaas Horner over de veiling.

De simulator is een officiële replica van het Formula One Simulator project, dat begin 2023 is opgezet. Elke sim is gebouwd met gebruik van data van de RB18 uit 2022.

'Wings for Life' zamelt geld in om onderzoek te doen naar de genezing van dwarslaesies. De volledige opbrengst gaat naar dit goede doel. De veiling zal op 28 december sluiten. Klik hier voor de link naar de veiling.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live reacties na verrassende pole Verstappen in Miami