Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Hongarije 2022

Regen blijft op de loer liggen tijdens de Hongaarse Grand Prix

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Hongaarse Grand Prix. Max Verstappen moet de race in Hongarije starten vanaf de tiende plek, maar misschien kunnen de weergoden hem wat helpen. Er hangt namelijk nog steeds regen in de lucht rond de Hungaroring.

Leclerc rain Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Vorig jaar zagen we kort voor de Hongaarse Grand Prix buien, wat zorgde voor bijzondere taferelen. Iedereen dook na de opwarmronde naar binnen voor droogweerbanden, op Lewis Hamilton na, want hij bleef als enige op de grid staan voor de start.

Hetzelfde scenario is dit jaar zeker niet uitgesloten. Op zondagochtend was het nog steeds regenachtig op de Hungaroring en de Formule 3-race werd al op regenbanden verreden. In de uren voor de Formule 1-race kan het misschien nog hier en daar regenen op of rond het circuit, waardoor het niet onmogelijk is dat er op een opdrogende baan wordt gestart.

De verwachting is dat het tijdens de race overwegend droog zal zijn, maar hier en daar een bui is niet uitgesloten. Er trekken geregeld nog wolkenvelden over en door de verkoeling van de buien blijft de temperatuur steken op ongeveer 24 graden Celsius. De wind is ook duidelijk merkbaar met windkracht vier. De asfalttemperaturen zullen aanzienlijk koeler zijn dan op vrijdag tijdens de droge vrije trainingen.

Het belooft een bijzondere GP te worden!

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Hongarije 2022 RN365 Nieuwsdossier

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen