Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Daniel Ricciardo

Ricciardo staat open voor eventuele terugkeer bij Red Bull

Het contract van Daniel Ricciardo bij Renault loopt aan het einde van het 2020-seizoen af. Wat zijn vervolgstappen zullen zijn, weet de Australiër nog niet, maar hij sluit niks uit. Ook een terugkeer bij zijn oude werkgever, Red Bull, niet.

Verstappen Ricciardo 2018
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Content Pool

Daniel Ricciardo verraste vriend en vijand door halverwege 2018 aan te kondigen dat hij de overstap van Red Bull naar Renault zou maken. Het eerste seizoen van zijn verblijf bij het Franse team verliep niet helemaal zoals hij had gehoopt en in 2020, het laatste loopjaar van zijn huidige contract, wilde hij de weg omhoog inzetten.

Voorlopig behoort dat niet tot de mogelijkheden, omdat het seizoen voorlopig stil ligt. Concrete gesprekken over een langer verblijf bij de Franse renstal voert hij dan ook nog niet, maar dat is volgens hem ook logisch, vanwege de huidige situatie, zo vertelt hij tegen Sky Sports.

"Het is lastig om op dit moment gesprekken te voeren over contracten, aangezien er dit seizoen nog niet echt iets gebeurd is. Normaal gezien komen contractgesprekken voort uit races, resultaten en momentum, dus ja, momenteel is er eerlijk gezegd weinig te melden op het gebied van contracten. Het draait nu om de huidige coronasituatie en hoe we daar mee om zullen gaan."

Op de vervolgvraag, over waar zijn toekomst ligt, weet Ricciardo te melden dat dit overal kan zijn. Ook een terugkeer bij Red Bull sluit hij niet uit. "Nee. Iets wat ik heb geleerd toen ik ouder werd, is dat je in het leven nooit nooit moet zeggen. Je moet altijd met alle mogelijkheden rekening houden en mag nooit zomaar iets afschrijven. Dus nee, ik zeg nooit nooit", aldus de zevenvoudig racewinnaar.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Daniel Ricciardo

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Grand Prix van Spanje