Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 2

Richard Verschoor toch in actie bij Formule 2-seizoensafsluiter

Richard Verschoor zal alsnog in actie komen tijdens de seizoensafsluiter voor de Formule 2 in Abu Dhabi. De Nederlander vervangt hierbij Enzo Fittipaldi, die na een zware crash niet kan deelnemen aan de laatste F2-races van het seizoen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MP Motorsport / Dutch Photo Agency

Eerder dit seizoen moest Richard Verschoor zijn Formule 2-seizoen staken nadat de kosten in de raceklasse te hoog werden. De Nederlander leek hierdoor de laatste twee raceweekenden van het seizoen te missen, maar komt in Abu Dhabi toch nog uit voor Charouz Racing.

Verschoor vervangt hierbij Enzo Fittipaldi, die het weekend op het Yas Marina Circuit moet missen na een harde crash tijdens de Formule 2-hoofdrace in Saoedi-Arabië. Het gaat naar omstandigheden goed met Fittipaldi, maar de seizoensafsluiter zal hij moeten afstaan aan Verschoor.

Met de onverwachtse 'comeback' van Verschoor zien we in de laatste Formule 2-races van het seizoen twee Nederlanders op de startgrid van de raceklasse. Ook Bent Viscaal, de Turbo Tukker die zijn tweede F2-podium behaalde in Saoedi-Arabië, zal in Abu Dhabi weer racen.

Coronel: "Door vechtlust en strijd verdiende Verstappen de overwinning"

Tom Coronel blikt voor RacingNews365 terug op de allereeste Saoedische Grand Prix. De WTCR-coureur is van mening dat niet Lewis Hamilton, maar Max Verstappen de Grand Prix in Jeddah had moeten winnen vanwege zijn 'vechtlust en strijd'. Coronel vindt ook dat de FIA fouten heeft gemaakt in Saoedi-Arabië.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Abu Dhabi 2021

Het laatste nieuws over de Grand Prix van Abu Dhabi, direct vanaf het Yas Marina Circuit.

3 reacties

x