Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
George Russell

Russell: "Hoef mezelf niet aan te bieden bij Mercedes"

George Russell kende een goede eerste seizoenshelft, waardoor zijn naam in de Formule 1-paddock naast die van Esteban Ocon en Valtteri Bottas wordt genoemd voor een stoeltje bij Mercedes voor volgend seizoen. Volgens de jonge Brit hoeft hij zich niet aan te bieden bij Mercedes, zoals hij afgelopen seizoen wel deed bij Williams.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams Racing

Door middel van een Powerpoint-presentatie probeerde George Russell in de aanloop naar het huidige seizoen Williams over te halen om hem een stoeltje voor 2019 te geven. Klaarblijkelijk heeft dat geholpen, aangezien de jonge Brit zijn eerste seizoenshelft bij het Williams-team inmiddels achter de rug heeft.

Russell is niet van plan om dezelfde tactiek te gebruiken om een stoeltje te bemachtigen bij het grote Mercedes, waar hij het junior-programma heeft doorlopen: "Toto Wolff heeft alle informatie die hij nodig heeft om beslissingen te maken. Ik ken iedereen bij Mercedes die een vinger in de pap heeft al jaren en andersom weten zij tot in de kleinste details alles over mij."

"Ik weet in ieder geval dat mijn toekomst in de Formule 1 voor volgend jaar redelijk zeker is. Of het nou bij Mercedes of bij Williams is, Mercedes zorgt ervoor dat ik me geen zorgen hoef te maken en ik mezelf volledig kan focussen op het presteren op de baan. Zij maken de beslissingen en zullen ervoor zorgen dat ik op mijn beide benen terecht kom", zo wordt de Williams-coureur geciteerd door Crash.net.

0 reacties