Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
George Russell

Russell waagt zich aan voorspelling voor GP Australië

Als George Russell en Mercedes arriveren in Melbourne voor de Formule 1 Grand Prix van Australië zal het team er opnieuw hard aan moeten trekken. Wat verwacht hij van het weekend? Hij doet een voorspelling.

Start Saudi 2023
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

George Russell dacht in de Formule 1 Grand Prix van Saoedi-Arabië beslag te hebben gelegd op de derde plaats toen Fernando Alonso een tijdstraf kreeg. Toen die straf werd teruggedraaid werd hij weer terugverwezen naar de vierde plaats. Duidelijk is dat op dit moment in ieder geval twee teams een maatje te groot zijn voor Mercedes: Red Bull en Aston Martin.

Wat verwacht Russell van de volgende GP, die van Australië? "Ik denk dat het grotendeels hetzelfde verhaal zal zijn", zo begint hij ten overstaan van onder andere RacingNews365. "Het asfalt lijkt erg veel op het asfalt in Saoedi-Arabië en ook dat circuit kent vele snelle, vloeiende bochten."

"Ik zou dus zeggen dat de rangorde nagenoeg hetzelfde zal zijn als afgelopen weekend", vervolgt hij. "Maar wat we wel zagen in de kwalificatie is dat er misschien maar twee tienden tussen drie, vier of zelfs vijf auto's zitten. Ook wat dat betreft verwacht ik ruwweg hetzelfde te zien in Australië."

Forbidden

Weddenschappen George Russell

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Verstappen hamert na vijfde zege op Red Bull-verbeteringen