Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nico Hulkenberg

Schumacher adviseert Hulkenberg: "Leg deze harde eis bij Haas F1 neer"

Voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher adviseert Nico Hulkenberg met klem om keiharde garanties te eisen van Haas F1, alvorens hij eventueel zijn contract met de Amerikaanse formatie verlengt.

Hulkenberg Canada
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Nico Hulkenberg keerde dit seizoen terug op de Formule 1-grid en wel bij Haas. Er werden vraagtekens geplaatst bij de kwaliteiten van Hulkenberg, want hoe goed kon hij werkelijk nog zijn na enkele jaren aan de zijlijn te hebben gestaan? Echter, die vraagtekens werden resoluut van tafel geveegd door enkele zeer indrukwekkende prestaties, met name in de kwalificaties.

Echter, niet zelden vielen beide Haas-coureurs in racetrim ver terug en dat baart Ralf Schumacher zorgen: "Zo kende Nico in Canada weer een hele bescheiden race na een dijk van een kwalificatie", aldus Schumacher. "Dat moet zeer frustrerend voor hem zijn."

"Beide coureurs hebben het talent om in de punten te finishen, maar het team heeft teveel zwakke punten. Ze zijn nu op het punt aanbeland waarop ze moeten nadenken over wat er moet veranderen en hoe het team geherstructureerd moet worden. Haas bungelt onderaan het veld en dat mag op de lange termijn niet."

"Teambaas Guenther Steiner gaf aan tevreden te zijn met zijn rijders, waarmee hij hintte naar een langer verblijf voor Hulkenberg. Maar de vraag is: wat kan het team hem bieden? Als ik hem was zou ik eerst een uitleg eisen over de stappen die ondernomen gaan worden om de situatie te verbeteren. Want één ding is zeker: als alles blijft zoals het is, verandert er niks."

Forbidden

Weddenschappen Nico Hulkenberg

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

13 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team